Ook groen in je vrije tijd

Kawasaki heeft de sports range 2011 gepresenteerd. Dit zijn geen nieuwe modellen maar gaat over kleding… Hieronder alvast twee voorbeelden van deze nieuwe range. Het Sports II sweatshirt met capuchon (foto) is er voor mannen, vrouwen en kinderen en is beschikbaar in zwart en wit. Het shirt voor heren kost 54,64 euro, voor dames 49,27 euro en voor kinderen 39,71 euro. De waterbestendige Sports II windstopper wisselt voor 77,26 euro van eigenaar. Ga voor de complete collectie naar je Kawasaki-dealer.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?