Op drie wielen

Op 15 mei kunnen zijspanliefhebbers hun hart ophalen! Dan wordt het eerste Nationaal Zijspan-evenement gehouden op het terrein van het militaire luchtvaartmuseum Soesterberg (www.militaireluchtvaartmuseum.nl). Deze dag kun je genieten van honderden zijspanmotoren en van zijspanbouwers met hun nieuwste creaties. Bovendien bieden diverse rijscholen de mogelijkheid om eens te proeven van het rijden op drie wielen. Vanuit de sport zullen diverse disciplines, zoals cross-, grasbaan- en wegracezijspanmotoren aanwezig zijn. 

Het evenement begint om 12.00 uur en eindigt om 16.30. Toegang is gratis.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.