‘Op meer snelwegen snelheid omhoog’

Minister Eurlings moet de maximumsnelheid op die wegen verhogen naar 130 of 140 kilometer, zegt de Tweede Kamer. Eurlings wil op de vernieuwde A2 tussen Amsterdam en Utrecht, waar nu tien rijstroken zijn, de maximumsnelheid verhogen van 100 naar 120 kilometer per uur. Dat is alleen op rustige tijden. VVD, CDA en PVV zeggen in De Telegraaf dat ook op andere brede wegen de snelheid omhoog kan tot 130 of zelfs 140 kilometer per uur.

Bron: RTL Nieuws
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.