Open dag Knalpot

Zaterdag 18 september is er een open dag bij motorfietsenbedrijf De Knalpot. Wegens groot succes is deze dag opnieuw gecombineerd met een nazomer fair waar ongeveer vijftig stands zullen staan. Van 9.00 tot 16.00 uur kun je, onder het genot van een hapje en een drankje, profiteren van spectaculaire aanbiedingen die kunnen oplopen tot 1500 euro.

Daarnaast ontvang je tot 40 procent korting op alle aanwezige motorkleding. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een gratis lot waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Tevens wordt er een toertocht georganiseerd. De rit is ongeveer 90 kilometer en je kunt starten wanneer je wilt. Ook aan de kinderen is gedacht. Als je rondneust tussen de aanbiedingen kunnen de kinderen zich vermaken op een springkussen. De open dag wordt opgeluisterd door DJ Con.

Meer info: www.knalpot.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.