‘Oplossing voor het probleem van elektrische motor

Hoewel de opkomst van elektrische motoren niet meer te stoppen is, hebben al deze modellen nog steeds hetzelfde probleem. Want rijden en opladen kan helaas niet tegelijkertijd. En dat is, om het zacht uit te drukken, toch wel erg handig. Daarnaast is opladen onderweg een heikel punt. Zero XU komt nu met een oplossing die even simpel als geniaal is, meldt Hell for Leather.

De fabrikant van ‘groene modellen ‘ heeft een uitneembare accu ontwikkeld die je sneller dan een bolletje van je bureaulampje kunt verwisselen. Opladen gaat in twee uurtjes. Of het dé doorbraak is, weten we niet. Feit is dat de ontwikkeling bij Zero niet stilstaat!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.