donderdag 28 maart 2024

Heb jij een motor met flink wat kilometers op de teller?

Heb jij een motor met flink wat kilometers op de teller en heb je het merendeel zelf gereden? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor de rubriek Marathonmotor in Moto73 en Promotor. Het maakt ons niet of je die 100.000 km (mag ook meer of minder) in 4 jaar of in 25 jaar bij elkaar hebt gereden. Vind je het leuk om een keer je eigen (motor)verhaal, en dat van je motor, met ons en de lezers te delen, geef je dan op voor de rubriek Marathonmotor en stuur een mailtje naar marathonmotor@mpsadventure.nl. Meer dan 400 lezers gingen je de afgelopen 17 jaar voor.

Peter van der Sanden
Peter van der Sanden
Sinds 2004 is Marathonmotor een vaste rubriek in Moto73 van Peter van der Sanden, waarbij het gaat over motoren die al flink wat kilometers hebben afgelegd en waarvan de historie grotendeels bekend is. Bij Van Sleeuwen Motoren aan de Antoniusstraat 60 in Volkel (Moto73 expert) worden deze motoren aan een uitgebreide technische inspectie onderworpen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen