Optimale bescherming voor elke Suzuki

Suzuki heeft naast de GSX-R motorhoezen het hoezen-assortiment uitgebreid voor alle modellen, zoals de B-King, de Hayabusa en de Bandit reeks. Daarnaast is er een universele motorhoes beschikbaar, voorzien van Suzuki logo’s. De motorhoezen moeten een goede bescherming bieden. Ze zijn namelijk gemaakt van zacht ademend materiaal. Daarnaast passen ze, aldus het persbericht, perfect. Ieder type motorhoes is voorzien van officiële Suzuki beeldmerken op de voorzijde en zijkanten.

De nieuwe Suzuki motorhoezen zijn nu verkrijgbaar bij de officiële dealers voor een adviesprijs van 57,50 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?