Opvouwbare garage

Grandcanyonbike zegt de oplossing te hebben om, waar je maar wilt, de motor te stallen. De zogenaamde Easy Garage bestaat uit een sterk, verankerbaar metalen frame, waarop een uitvouwbare stallingsruimte wordt gemonteerd. De motortent beschermd de motor tegen weersinvloeden, maar is wel ademend.

Als je geen stalling thuis hebt voor je motor, dan is de motortent een prima uitkomst. De Easy Garage is leverbaar in een aantal verschillende versies. De Easy Garage 270, voor ‘standaard’ motoren kost 349 euro. Voor grotere modellen zoals de Goldwing of een Harley-Davidson is er de Easy Garage 300 voor 399 euro. Voor meer info kijk je op www.grandcanyonbike.eu.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.