Orange Days bij KTM

KTM houdt de Orange Days met een dag motorrijden, proefritten en een familiedag voor de motorrijder. De dealers hebben deze dagen meer motoren dan normaal klaarstaan voor een testrit.

De kopers van een 990 SM-T of 990 Adventure krijgen als bonus een reispakket cadeau. Dit pakket bestaat uit een aluminium kofferset, een touring winscherm, middenbok, tanktas, een GPS-steun en voor de Adventure een valbeugelset.
 
Voor degene die online een proefrit reserveren en daarover zijn mening geeft, krijgt een KTM-zakmes. Kijk op www.ktm.nl voor meer informatie en reserveer je proefrit op www.ktmtestride.com.
 
Orange Days agenda 2011:
09-4  Motor Center Venlo, Venlo
25-4  RB Motoren, De Bilt
07-5  Kobo Motoren, Drachten
14-5  Brouwer Motorsport, Nijkerk
20-5  Dipi Moto, Gilze
21-5  Dipi Moto, Gilze
28-5  Motor 2000, Heinekzand
04-6  Motorcity Amsterdam, Amsterdam
11-6  André Motors, Ermelo
13-6  Verpalen, Krommenie
18-6  Mulders Motoren, Veendam
17-9 Goedhart Motoren, Bodegraven
 
Foto: H. Mitterbauer

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?