Oud motormerk opnieuw gepresenteerd?

Op 15 juni zal een nieuw Duits merk voorgesteld worden. Hoewel nog niet officieel bevestigd, wijzen alle geruchten ernaar dat het historische merk Horex zal herrijzen uit haar as en dat niemand minder dan Ferdinand Piëch hierrachter zit, het motorgekke hoofd van de VAG-groep (VW, Audi, Seat, Skoda, Lamborghini, Bentley en sinds recent ook Porsche).

Meer dan de website 'Das Neue Motorrad' laten de ingenieurs en marketeers achter het merk niet los, maar wie de stukjes van de puzzel bij elkaar legt komt al gauw tot de conclusie dat het wel eens om Horex zou kunnen gaan en dat Piëch erachter zou kunnen zitten, aldus onze zuiderburen.

We houden het in de gaten!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.