Oude tijden herleven

Vorig jaar was het Old Timer Festival in Twijzelerheide met ruim 3000 bezoekers een groot succes. Dit is natuurlijk reden genoeg voor een tweede editie van dit evenement, dat zal plaatsvinden op 4 september. Er vindt onder andere een grasbaanrace plaats en er zullen vele nostalgische brommers en motoren te zien zijn. Ook is er een markt waar de echte liefhebber op zoek kan gaan naar onderdelen. Het festival is met een bungeejumping, een trampoline, een klimwanden, een rodeostier en de mogelijkheid tot quad rijden, een echt familie-evenement te noemen. Om alvast een indruk  te krijgen kun je onderstaand filmpje bekijken, of een kijkje nemen op www.oldtimerfestivaltwijzelerheide.nl.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.