Overdonderende eindejaarsshow

Profiteer van veel kerstkorting bij Goedhart Motoren. De motorzaak sluit het jaar 2010 op passende wijze af met een overdonderende eindejaarsshow. In de showroom te Bodegraven kun je een aantal nieuwe modellen van 2011 bekijken. Bovendien is er veel voordeel te behalen, omdat de kledingrekken leeg moeten zodat de winkel plaats heeft om de nieuwe collectie op te hangen. Goedhart Motoren geeft kortingen van 10 tot 50 procent op de restanten van de collectie 2010. Als extra presentje staat er gratis erwtensoep klaar! De actie geldt tot en met 31 december 2010.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.