Overleg uitvoering actieplan veiligheid motorrijde

De komende periode vindt er veel overleg plaats tussen het ministerie van Infrastructuur en Milieu en de RAI Vereniging over de nadere uitvoering van het in oktober aan de Kamer gepresenteerde actieplan verbetering verkeersveiligheid motorrijders. Een belangrijk onderdeel van het actieplan richt zich nadrukkelijk op voorlichting, zegt Eugène Daams, secretaris afdeling GT van RAI Vereniging.

"Wij hebben samen met diverse partijen die hebben meegewerkt aan de realisatie van dit actieplan heel veel kennis in huis. Deze kennis, met name die wij hebben op het gebied van gedrag, veiligheid en infrastructuur, stellen wij graag beschikbaar aan alle motorrijders in Nederland. Mede dankzij de inzet van moderne communicatie en media, moet het mogelijk zijn om dit onderwerp goed onder de aandacht te brengen.”

Later meer.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.