“Pas op als je vandaag op de motor stapt”

Een echte verrassing is het natuurlijk niet, maar voor de zekerheid plaatsen wij de waarschuwing van de ANWB toch online. De bond raadt automobilisten vrijdag af met een caravan of aanhanger de weg op te gaan in verband met de harde wind. Een woordvoerster zegt dat het ook op de motor vermoedelijk niet prettig rijden is en daar heeft ze zeker een punt.

De verkeersdienst verwacht weinig problemen omdat het vrijdag doorgaans iets stiller op de weg is. Wel zijn enkele telefoontjes binnengekomen over vrachtwagens die niet helemaal beladen zijn en daardoor last hebben van de wind. De ANWB roept verkeersdeelnemers op rekening te houden met zware windstoten.

Het is maar dat je het weet…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.