Pas op voor extra politiecontroles

Als je de komende tijd van plan bent om evenementen te bezoeken op de motor, dan moet je daar misschien eerst nog even wat werk insteken. De politie controleert dit jaar namelijk nog strenger op evenementen, aldus de KNMV. Het is daarom heel verstandig om de motor eerst verkeerstechnisch in orde te maken. Want als dat niet het geval is, dan kunnen daar zware gevolgen aan zitten.

Zo moet je voor een kentekenplaat die niet aan de regels voldoet is 60 euro neerleggen en ook voor een kapotte snelheidsmeter ben je datzelfde bedrag kwijt. Een ontbrekende spiegel kost 90 euro. Maakt je motor te veel geluid? Dan wordt ie ingevorderd en bepaald de justitie de boete. Dat wordt dus uitkijken geblazen!

Kijk voor meer informatie: www.knmv.nl/knmv/nieuws/extra-politiecontroles

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.