Pedrosa is herstellende

Dani Pedrosa is bijna helemaal hersteld van zijn blessure en kijkt ernaar uit om in januari weer te gaan trainen. De Repsol Honda rijder wil op en top fit zijn voor de voorjaarstrainingen, die begin februari op het Sepang circuit zullen worden gehouden.

In 2010 zag het er goed uit voor Dani in de MotoGP. Helaas kwam hij hard ten val tijdens de Grote Prijs van Japan. Een dubbele sleutelbeenfractuur was het gevolg. De wond zorgde samen met de enorme zwelling ervoor dat de Spanjaard weinig kracht meer had in zijn arm. Dani gebruikt zijn tijd nu om bij een aantal evenementen voor goede doelen aanwezig te zijn. In het raceseizoen van 2011 zal de motorcoureur er alles aan doen om het de anderen weer zeer lastig te maken.
 

Foto: 2Snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?