vrijdag 29 maart 2024

Petitie gestart voor Gelderse veren

Hoewel wij op de officiële pagina van deze petitie niet genoemd worden, maken ook heel veel motorrijders natuurlijk gebruik van de Gelderse veren. Tenminste, zo lang dat nog kan want na 2023 is het verenfonds in Gelderland leeg, zo lezen we op www.petities.nl. Hierdoor kan het zomaar zijn dat de overtocht straks veel duurder gaat worden, er minder gevaren wordt of er zelfs verbindingen worden opgedoekt.

Niet best en daarom is er een petitie gestart, met als doel de provincie Gelderland op de (mede)verantwoordelijkheid te wijzen voor het in stand houden van de veerverbindingen, dan wel het ontwikkelen van alternatieven zoals een fiets- en wandelbrug op dezelfde plek. 

Aan dat laatste hebben we niet zoveel, maar als je veel in Gelderland rijdt, is hier ondertekenen wellicht toch de moeite.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen