Piaggio en Vespa domineren België

Het gaat erg lekker met Piaggio en Vespa in België. Tot nu toe verkocht Piaggio Vespa BV dit jaar 1.088 motorscooters in België, een toename van 26,7 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en resulterend in een marktaandeel van 13,61 procent. Daarmee zijn Vespa en Piaggio overtuigend de bestverkochte merken in België.

Dit succes wordt extra kracht bij gezet doordat Piaggio Vespa BV de maand april eveneens als markleider in het motorfietssegment afsloot. De fabrikant verkocht afgelopen maand 463 Vespa- en Piaggio-motorscooters, een stijging van 40,3 procent in vergelijking tot dezelfde maand in 2009. Dit resultaat was in april goed voor een marktaandeel van 15,78 procent.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?