Piaggio NT3 Concept

Naast nieuwe scootermodellen voor Piaggio en Vespa en nieuwe motorfietsen voor Aprilia en Moto Guzzi presenteerde de Piaggio Groep op de EICMA het NT3 Concept. Met deze kleine auto moet de groeimarkt in India, Vietnam en Zuidoost Azië veroverd worden.

De driepersoons NT3 (er is op de foto dus nog plaats voor één geluksvogel..) heeft vier wielen en moet compact, wendbaar en flexibel zijn. Dankzij de beperkte kosten is de prijs zeer concurrerend, aldus Piaggio.

Overigens is dit niet de eerste auto die de Piaggio Groep ooit ontwikkelde. In de jaren 60 van de vorige eeuw debuteerde namelijk de Vespa 400, een kleine auto met de motor achterin. Dit was Vespa’s reactie op de toen zeer succesvolle Fiat 500.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?