Pimp je BMW

Om de tourcapaciteiten van de F800ST (foto boven)  te benadrukken presenteert BMW speciaal voor deze motor het nieuwe touringpakket. Koffers, handvatverwarming en een boordcomputer moeten het reizen een stuk aangenamer maken. Voor de K1300R (foto beneden) heeft BMW het Dynamic-pakket uitgebreid. Naast sportwielen, witte LED knipperlichten en een sportruit, omvat dit pakket nu ook een boordcomputer, handvatverwarming, een schakelassistent en ESA II demperinstelling. De prijs van het Touring-pakket voor de F800ST pakket bedraagt 580 euro. De prijs van het nieuwe Dynamic-pakket bedraagt 1.160 euro. Beide pakketten zijn per direct leverbaar.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.