Plankgas tijdens de Eggrun

Het zijn weer drukke dagen voor de organisatie van de EggRun. De jaarlijkse traditie, een rit langs vele ziekenhuizen en instellingen in Nederland, wordt volop voorbereid. Het doel is om de patiëntjes en verpleegkundigen met paaseitjes, cadeautjes en knuffels te verrassen. Iedereen is welkom om mee te rijden, al dan niet uitgedost als paashaas.

De opbrengst van de zevende Eggrun is stichting Opkikker en de enige èchte Opkikker zal in Roden aanwezig zijn. Andere startplaatsen zijn Veghel, Breda en Amsterdam.
 
Voor meer informatie ga je naar www.eggrun.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.