Playmate krijgt BMW cadeau

De 25-jarige Hope Dworaczyk uit Texas is onlangs tot playmate van het jaar verkozen. Bij deze titel hoort een geldprijs van 100.000 euro en deze gloednieuwe BMW S1000RR. Aan de foto te zien weet de schone dame niet helemaal hoe je op de BMW moet rijden, maar dit vinden wij niet zo erg, want dat levert ons weer mooie beelden op. En om het af te leren staat hieronder nog een mooie detailfoto (de brunette).  
 

 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.