Polaris koopt Indian Motorcycle

Polaris gaat de oudste Amerikaanse motorfabrikant nieuw leven inblazen. Indian zal als zelfstandig bedrijf opereren met toevoeging van de technologieën van Polaris. Het lijkt een goede combinatie om in de toekomst nieuwe modellen te ontwerpen voor het historische Amerikaanse merk.

“We zijn blij om deel uit te maken van de revitalisering van een typisch Amerikaans merk,” zegt Scott Wine, algemeen directeur van Polaris. “Indian heeft de eerste Amerikaanse motorfiets gebouwd. Met onze technologie en visie zijn we er zeker van dat we de klassieke Indian motor kunnen leveren, verbeterd met kwaliteit en prestatie waar Polaris en Victory bekend om staan.”

Steve Julius, voorzitten van Indian, zegt: “We zijn enthousiast dat we een overeenkomst hebben gesloten. Polaris zal zijn welbekende kracht in ontwerpen, productie en distributie inzetten om onze missie te voltooien; het enorme potentieel laten zien van Indan. Polaris is de meest logische eigenaar van Indan Motorcycle en zal flink kunnen concurreren op de motormarkt.”    

Bron: visordown.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.