Politie houdt prostitutiecontrole in Assen

De politie van Drenthe heeft woensdagavond een ware prostitutieklopjacht gehouden in Assen. De mannen in het blauw gingen namelijk het Van der Valk Hotel in Assen binnen, waar zij controleerden op de aanwezigheid van prostituees. En deze vonden ze, want de agenten reageerden namelijk zélf op de advertenties van de dames in de krant.

Nadat er door de agenten een aantal afspraakjes gemaakt waren, gingen de prostituees naar het hotel, waar de prostituees in plaats van klanten, dus de agenten aantroffen. De politie besloot deze actie uit te voeren, naar aanleiding van toenemende prostitutieadvertenties in de krant. Vier vrouwen zijn gecontroleerd, waarvan er één werd opgepakt, omdat zij illegaal in ons land verblijft.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.