Politie verricht 41 aanhoudingen in Assen

De politie heeft zondagochtend nog een laatste alcoholcontrole gehouden in Assen. Hierbij zijn 41 mensen aangehouden en drie van deze mensen hadden zóveel gedronken dat zij terplekke hun rijbewijs moesten inleveren. Er werd bij deze grootschalige alcoholcontrole gekeken naar de aanwezigheid van zogenaamd restalcohol. Dat is alcohol dat nog in het bloed zit van de dag ervoor. Bij vier posten in en rondom Assen werd hierop gecontroleerd, namelijk bij Witterzomer, Baggelhuizen, De Haarweg en Eekhoutswijk.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.