Poll > ABS verplicht?

De Europese plannen om ABS te verplichten op nieuwe motoren liggen klaar en dus kunnen we verwachten dat dit in de toekomst ook Nederland aangaat. Er lijkt geen ontkomen aan dat we over een aantal jaren enkel nog modellen met ABS kunnen kopen. Is dit juist een goede of een slechte zaak? Wordt het daadwerkelijk veiliger voor motorrijders als iedereen op pad moet met zo’n antiblokkeersysteem? Wij zijn benieuwd hoe jullie daar over denken. Laat het weten aan de rechterkant van deze pagina. 

Het is een goede zaak dat ABS verplicht wordt:
A. Jazeker, het zal een stuk veiliger worden voor alle motorrijders.
B. Nee, mensen met ABS gaan namelijk harder rijden, ze voelen zich superman.
C. Wordt puur gedaan om geld aan ons allen te verdienen.
D. Maakt geen verschil, verwacht ik.
E. ABS? Nog nooit van gehoord.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.