Poll > Wat geef jij uit?

We weten allemaal dat de economische malaise nog steeds een flink effect heeft op de motormarkt. De berichten over gigantisch scheef getrokken verhoudingen tussen nieuw afgeleverde motorfietsen en tweedehands verkochte exemplaren liegen er niet om. Maar even interessant als het feit hoeveel motorfietsen er nieuw, danwel tweedehands verkocht worden, welke modellen het meest in trek zijn en voor hoeveel cc er veelal gekozen wordt, is de vraag hoeveel de motorrijders tegenwoordig nou eigenlijk aan een motorfiets, nieuw of tweedehands, besteden. Laat het weten op www.motor.nl!

A. Minder dan € 3.000,-
B. Minder dan € 5.000,-
C. Minder dan € 10.000,-
D. Minder dan € 15.000,-
E. € 20.000,- of meer
F. Zet er een vrouw naast en ik koop ‘m!

Geef snel je mening aan de rechterkant van deze pagina!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.