Poll > Wie is de lekkerste?

Allemaal leuk en aardig dat er een Motorvrouw van het Jaar wordt gekozen, maar onder onze lezers zitten ook veel vrouwen, die net als de redactiedames wel eens een Motorman van het Jaar willen kiezen. Dat ze hard rijden is prachtig, maar het oog wil ook wat.

We hebben daarom onze favoriete coureurs op een hoop gegooid en daaruit de zes, in onze ogen, mooiste mannen uitgekozen. Nu willen we van jou weten welke coureur jij de mooiste vindt. Laat je stem horen. Hoe hoger het aantal stemmen, des te groter de kans dat we de mooiste man op de poster zetten.

Welke coureur vind jij het aantrekkelijkst?
A. Max Biaggi
B. Simone Corsi
C. Nicky Hayden
D. Leon Haslam
E. Marco Melandri
F. James Toseland

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.