Positief nieuws voor TT Circuit

De laatste jaren was de hetze tegen het TT Circuit van Assen niet te stoppen. Iedereen in de omgeving leek wel ergens last van te hebben. Maar het blijkt allemaal best wel mee te vallen. Althans, dat concluderen studenten van het Drenthe College te Assen. Als afstudeeropdracht hebben ze, op initiatief van de Stichting Vrienden TT Circuit, een onderzoek gedaan naar de algemenen indruk van het circuit. En wat blijkt? Eigenlijk heeft niemand er problemen mee!

Lees hier het complete rapport. Interessante lectuur voor een mooie zomerse dag!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.