Presentatie Triumph Sprint GT

De nieuwe Triumph Sprint GT wordt op 4 juni tussen 17.00 en 22.00 uur onthult bij Triumph Dealer Blom Motoren in Leusden. Deze motordealer zal tijdens deze speciale VIP-avond bezoekers proberen te overtuigen van de kwaliteiten die deze toermotor bezit. “Alle liefhebbers van èchte motoren worden hierbij uitgenodigd aanwezig te zijn bij de feestelijke presentatie”, aldus Blom Motoren.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.