Prijs Honda Crossrunner bekend

De nieuwste motorfiets van Honda, de Crossrunner, beleeft zijn primeur op de MOTORbeurs in Utrecht, waar hij exclusief is te zien op donderdag en vrijdag 24 en 25 februari 2011.  Vandaag is de prijs voor deze nieuwe motorfiets bekend gemaakt. De Crossrunner kost 12.499 euro en hij is leverbaar vanaf mei 2011. De MOTORbeurs wordt gehouden van 24 tot en met 27 februari in de Jaarbeurs te Utrecht. Honda staat samen met de andere importeurs in hal 12.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?