zaterdag 20 april 2024

Prijsverhoging Kawasaki 2022 modellen

De afgelopen periode heeft Kawasaki geprobeerd om de prijzen voor dit jaar ongewijzigd te laten in de hoop dat de kostenstijgingen van tijdelijke aard zouden zijn, maar deze nemen (geheel buiten hun macht) alleen maar toe en om die reden heeft ook Kawasaki besloten om de prijzen voor alle 2022 modellen te verhogen.

Kawasaki marktleider maand april

Prijsstijgingen zijn een wereldwijd probleem dat merkbaar is in meerdere branches. In het geval van Kawasaki is deze prijsstijging veroorzaakt door een opeenstapeling van factoren:

  • Extreme prijsstijgingen op de grondstoffenmarkt
  • Blijvend hoge logistieke kosten zoals de zeecontainer-prijs
  • Hoge energieprijzen
  • Verstoring van de productieprocessen en logistieke ketens door de Corona pandemie

De prijsstijging zal ingaan per 4 mei 2022 en betreft alle productgroepen. Aan klanten die hun motor voor de prijsverhoging besteld hebben (getekende klantorder) zal de prijsverhoging niet doorberekend worden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen