Prijzen BMW K1600GT(L) bekend

De prijzen van het nieuwe vlaggenschip van BMW zijn bekend. Vanaf 23.250 euro staat de goedkoopste variant van de K1600GT in je garage. De op comfort gerichte K1600GTL heeft een prijs van 25.500 euro.

Tijdens een preview vorig jaar december, werden al vijfhonderd enthousiaste belangstellenden ontvangen. Sindsdien zijn al meer dan 80 orders binnengekomen. Medio maart staan de motorfietsen in de showroom maar de nieuwe machines kunnen nu dus al besteld worden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.