Probeer een Triumph

Gedurende de maand mei houdt Motorcentrum Bruurs in Noord-Scharwoude verschillende open dagen. Tijdens deze dagen geeft de Triumph-dealer allerlei kortingen op kleding en accessoires bij aanschaf van een nieuwe motor. Ook geeft de dealer je de mogelijkheid om het model waarin je mogelijk geïnteresseerd bent, mee te nemen voor een proefritje. Kijk voor meer informatie op www.motorcentrumbruurs.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.