Pump your helmet

De ontwikkeling van helmen staat nooit stil. Een perfect voorbeeld daarvan is de HJC FS-11. Door de wangkussens op te pompen sluit de nieuwe FS-11 namelijk perfect aan op ieders gezicht.

Het grote voordeel bij dit gepatenteerde pompsysteem is dat de ruimte in de helm niet alleen kleiner wordt, maar de wangkussens juist helemaal de contouren van het gezicht gaan volgen. Zo wordt voorkomen dat de helm kan gaan knellen. Tevens zorgt deze optimale pasvorm voor een verhoging van de veiligheid en een reducering van het geluidsniveau in de helm.

De HJC FS-11 is tevens uitgerust met een geïntegreerd zonnevizier. HJC ontwikkelde dit zonnevizier met een constructie waarmee met één druk op de knop het zonnevizier in de helmschaal wegschiet; de zogenaamde quick-sunvisor.

De HJC FS-11 is verkrijgbaar vanaf 279,95 euro in de maten XS t/m XXL. Voor alle specificaties van de FS-11 en beschikbare designs kun je terecht op www.splashdesign.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.