Quadrijdster geplet door koe

Een Australische vrouw was op een mooie dag met haar quad aan het rijden op een privé terrein. Blijkbaar ging de vrouw er helemaal in op, want zij zag een koe die in het weiland stond over het hoofd. De vrouw botste frontaal op het dier en de quad vloog over kop. De Australische werd gelanceerd en landde in het modderige landschap met de quad boven op haar.

Het aangereden rund toonde geen enkel teken van medeleven en besloot om wraak te nemen op de roekeloze bestuurster. Het dier liep naar de plaats waar de vrouw nog steeds onder de quad lag en plofte met haar volle gewicht van ongeveer 420 kilo boven op de vrouw en het voertuig neer.

De vrouw van 55 jaar moest per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Melbourne gebracht worden. Zij arriveerde daar in stabiele toestand, maar hoe het met de aangereden koe gaat is helaas niet bekend.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.