Quick shift-systeem voor Aprilia

De leverancier voor accessoires en onderdelen van verschillende tweewieler-merken, genaamd HVMparts, levert sinds kort een quick shift-systeem voor de Aprilia RSV4 Factory en de RSV4 R. Met dit systeem kun je schakelen zonder het gas los te laten, waardoor je nog sneller kunt accelereren. HVMparts heeft voor RSV4 tevens een GPS-systeem in het assortiment opgenomen, waarmee je, met behulp van een satelliet, je rondetijden zeer nauwkeurig kunt bijhouden. Kijk voor meer informatie op www.hvmparts.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?