R1 Sjaak schrijft boek

De Nederlander Sjaak Lucassen (49) reist al jarenlang de wereld rond op een Yamaha YZF R1. Hij legde in een tijd van 5 jaar bijna 250.000 kilometer af en deed daarbij 75 landen aan. Sjaak heeft diverse avonturen beleefd, zoals het doorkruizen van de Sahara, een rivier oversteken in een uitgeholde boomstam, de motor als handbagage meenemen in een Russisch vliegtuig, een overtocht met een cocaïneboot en nog veel meer. De wereldreiziger heeft nu al zijn verhalen gebundeld in een boek. Honderden kleurenfoto’s en routekaarten maken zichtbaar hoe zijn reis is verlopen en bevat naast anekdotes veel aanvullende informatie.

Het boek bevat 320 pagina’s en is voor €24,95 te bestellen via  www.sjaaklucassen.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.