Racetrack Revolution

Tijdens een officiële test voor het Japanse kampioenschap op Suzuka heeft de 28-jarige Yoshimura testrijder Daisaku Sakai op de nieuwe 2011 GSX-R600 het superstock ronderecord verbroken met ruim een halve seconde. Bij de ontwikkeling van de nieuwe GSX-R600 hebben de ingenieurs van Suzuki elk onderdeel onder de loep genomen. Zo werd een gewichtsbesparing van 9 kilogram gerealiseerd, is het motorblok krachtiger en heeft het rijwielgedeelte een 15mm kortere wielbasis gekregen.

De 2011 GSX-R600 zal rond de jaarwisseling in de showroom van de officiële Suzuki dealer staan.  Kijk voor meer informatie op www.suzuki2011.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?