Recorddrukte in Assen

Op de donderdag en op de vrijdag was het al een drukte van jewelste in Assen. Zowel op het circuit als in de binnenstad zag het zwart van de mensen. Er kwamen op de eerste trainingdag al 9500 betalende bezoekers naar het circuit. Hoewel dit evenveel is als vorig jaar, is het nog nooit zo druk geweest in het centrum van Assen. Dat zegt Nico Van der Veen, secretaris van de Binnenstadsvereniging Assen. Volgens hem is dit naast het goede weer, ook te danken aan het aantrekkelijke programma van muziekoptredens in de stad. "Vorig jaar hadden wij het vooral op donderdag en vrijdag druk. Dit jaar begon het maandag meteen al", bevestigt een woordvoerder van de VVV Assen.


Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.