Redding terug op de motor

Scott Redding was afgelopen zondag samen met Alex de Angelis betrokken bij het afschuwelijke ongeluk dat Shoya Tomizawa het leven kostte. De Angelis kwam fysiek zo goed als ongedeerd weg, Redding had een diepe snee in zijn rug die gehecht moest worden.

De wond van de 17-jarige Brit geneest gelukkig voorspoedig. Mentaal verloopt het, zeer logisch, een stuk zwaarder. Redding herinnert zich echter niets meer van de crash en wil de beelden ook niet bekijken. Hij wil vooral zo snel mogelijk weer op de motor. Maandag wordt er voor hem een ééndaagse test gehouden in Valencia. Wanneer alles in orde is zal Redding de volgende GP in Aragón er gewoon weer bij zijn.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.