Regen op Valencia UPDATE

Heel de racewereld kijkt uit naar het moment dat Valentino Rossi voor het eerst op de Ducati Desmosedici GP11 wegrijdt. Helaas gooit regen op dit moment roet in het eten. Daarom moeten we het voorlopig doen met deze foto van Rossi’s Ducati.

UPDATE 9 november 2010, 15h34
Bekijk hier de eerste bewegende beelden van Rossi op de Ducati.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?