Reisboek Motor Toertochten 14 uit

Wil je een mooie toertocht maken zonder meteen tal van kilometers af te leggen? Je hoeft het niet ver van huis te zoeken. Zojuist is het boek Motor Toertochten 14 van Tom Boudewijns verschenen met daarin een tiental dagtochten door Nederland, België en Duitsland.

In het boek staat alle informatie om de tochten te kunnen rijden. Het bevat roadbooks, beschrijvingen van bezienswaardigheden, tips en overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast krijg je een cd-rom met de gps-files van de tochten.

Tom Boudewijns schreef al eerder 32 reisboeken met toertochten en ook voor dit boek heeft hij de routes persoonlijk uitgezet. Het boek is te koop voor 13,95 euro. Zie voor meer informatie zijn site: www.tomboudewijns.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.