Remus voor nieuwe Triumph’s

Triumph Speed Triple en Tiger 800 eigenaren kunnen het zojuist begonnen motorseizoen mooi beginnen. Remus Innovation komt voor deze verse driecilinders met een HexaCone slip-on set. Je kunt kiezen uit een titanium of RVS uitvoering. Deze EEC-gekeurde uitlaten zijn voorzien van een verwijderbare dB-killer.

De vanafprijs voor een set voor de Speed Triple is 943 euro (950 euro België). De prijzen voor de Tiger uitlaten beginnen bij 570 euro (580 euro voor België). Mail voor meer informatie naar de Benelux-importeur Hoco Parts via remus@hocoparts.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?