REV’IT! titelsponsor van MotoGP-team

Het motorkledingmerk REV'IT! vond de tachtigste editie van de TT een goede reden om als een Nederlands merk hun naam te verbinden aan een MotoGP-team. Zij kozen voor het LCR Honda Team en daarom rijdt Randy de Puniet dit keer met een speciale versie van zijn REV'IT! pak en ook de motor van de Fransman zal linken naar het merk. Ook de pitbox en de hospitality van het team zullen voorzien zijn van het REV'IT! logo.  
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.