Rij jij gratis op Assen?

Komend weekend moet rood omcirkeld zijn in je agenda. Dat is het weekend van de MOTO73 Race of the Champions op het circuit van Assen. Hier worden de laatste races van het ONK verreden en worden de kampioenen gelauwerd. De grootste vraag is natuurlijk: wie gaat er met het kampioenschap in de Superbikes aan de haal?

De Race of the Champions is traditioneel het laatste raceweekend van het seizoen en de coureurs in alle klassen geven nog een keer alles, om zo hoog mogelijk te eindigen in het kampioenschap. Er wordt gereden in de Dutch Supersport, Dutch Superbike, Supermono, de 3D Cup, zijspannen, classics en 125cc.

MOTO73 heeft de baan op zondag voor een kwartier geboekt, zodat 40 lezers zelf kunnen rijden op het heilige asfalt. Niet alleen dat, je krijgt de rest van de dag (en je introducé) een VIP-behandeling en zult dus niets van het spektakel missen. Staat je naam hieronder dan kunnen we je feliciteren!

Marcel Kuit
Kimberley Schop
Erik Flik
Geert Horstede
Bart Bree

Douwe Akkerman
Yves Chaigneau
Alex Arts
Enzo Graziano
Roy Giesen

Geert Jan Meijer
Peter Groefsema
Marco Welboren
Peter Bijvoets
Joke Zoet-Lavooi

Hilda Visser
Marco Steldt
Jan Reinders
Peter Nielen
Arie Peele

Hans Reuvers
Marius Eijnden
Harald Rebel
Manuel Slagter
Harald Prins

Ivo Hanssen
Gerard Kiphardt
Peter Mauriks
Hans Middelham
Erik Gerding

Arnold Beers
Fred Bel
Frank Jonge
Rein Groot
Jan Brood

Rijndert Keuken
Jan Peeman
Joke Man
Peter Hummel
Jasper Hut

Een fijne dag. Jullie hebben inmiddels bericht gehad.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.