Rijden voor het goede doel

Harley-Davidson sponsort al langere tijd een motorrijder die het hart op de juiste plaats heeft. Deze motorrijder, genaamd Marcus Kingma, zal binnenkort voor het goede doel een reis gaan maken die zal eindigen in de Noordkaap. Deze rit noemt hij de North Cape Quest en hiermee steunt hij het Amerikaanse fonds Muscular Dystrophy Associations, dat onderzoek doet naar de bestrijding van spierziekten. De rit zal 24 juli starten en hij verwacht tot 15 augustus nodig te hebben om zijn einddoel te bereiken. Harley-Davidson brengt op haar website verslag uit van deze bijzondere actie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.