Rijkswaterstaat schuift erop los

Er rijden op dit moment honderden vrachtauto's gewapend met sneeuwschuiver en strooiwagen op de autosnelwegen. Ze proberen de wegen sneeuwvrij te krijgen voor de ochtendspits van morgen. Helaas rijdt er vandaag niet veel verkeer, waardoor het zout niet goed wordt opgenomen in het wegdek. Plaatselijk kan het vrij glad zijn, omdat de temperatuur van het wegdek erg laag is. Het winterse weer zal de hele week aanhouden. Oppassen dus!

Bron: telegraaf.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.