Rock en Roll met Harley

Harley-Davidson heeft in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Gibson Guitar een muziekevenement georganiseerd. Harley is de samenwerking met dit gitaarmerk aangegaan, omdat beide merken veel met elkaar gemeen hebben, aldus Matthew Knott van Harley-Davidson. Het evenement stond volledig in het teken van het 'customizen' van Harley-motoren en daarom werd de studio van Gibson Guitar volledig omgetoverd tot een ware Harley-tempel. Er waren optredens van bands als The Feeder, The Crave en The Maccabees.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?