Rossi: ‘Geen angst voor de motor’

Valentino Rossi heeft geen moment overwogen te stoppen met motorracen na zijn zware val bij de Grote Prijs van Italië. De negenvoudig wereldkampioen brak vorig weekeinde zijn scheenbeen en is lang uitgeschakeld. ''Werkelijk, ik heb geen moment angst gevoeld'', aldus de Italiaan op de website van de MotoGP.

''Natuurlijk schrok ik even toen ik mijn been zag, maar het is veel erger dat ik zo veel races moet missen'', sprak Rossi, die inmiddels het ziekenhuis heeft verlaten en hoopt zo snel mogelijk aan zijn revalidatie te kunnen beginnen. 

''Ik neem er de tijd voor en wil absoluut niet overhaasten. Het belangrijkste is dat ik volledig herstel. Het maakt me niet uit of ik vier of zes wedstrijden mis. Het zou mooi zijn als ik in Brno (GP van Tsjechië op 15 augustus, red.) mijn rentree kan maken.''

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?